Atelier de colaje cu felicitări de iarnă la AM Social Space

Ce cadou poate fi mai deosebit decât unul realizat integral de tine? Participă alături de Cristiana Bucureci, artist de colaje, la un atelier în care îți creezi propriile felicitări de iarnă. Atelierul are loc duminică, 4 decembrie, la AM Social Space între orele 14:00 și 16:00. 

Ce presupune acest atelier?

  • te familiarizezi cu diverse tipuri de hârtie, texturi, culori și cu tehnica colajului
  • selectezi elemente din fotografii, reviste, cărți
  • afli cum să aranjezi elementele în compoziție cât mai creativ și original
  • sortezi, decupezi, testezi, rafinezi, lipești
  • pleci acasă cu atâtea felicitări câte reușești să faci în două ore

Cine poate participa?

Atelierul se adresează atât adulților, cât și copiilor. Nivelul este pentru începători, deci nu este necesară o experiență anterioară în tehnica colajului. Artiștii au și ei un loc la masă.

Înscriere 

Participarea se face pe bază de înscriere la adresa: cristianabucureci@gmail.com, iar costul este de 50 lei.

Despre artist

Cristiana Bucureci a debutat în arta colajului în 2015 și până în prezent a avut expoziții colective și individuale la Tel Aviv, la București (în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj și Iași. Colajele Cristianei sunt o călătorie într-o dimensiune retro-futuristă, fiind realizate prin tehnica mixtă de colaje analog și digitale. Acum nouă ani a fondat agenția de publicitate Creionetica cu accent pe campaniile sociale și culturale.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici