Artistul timișorean Ioan Popovici lansează EP-ul de debut într-un concert cu Melting Dice

Fotografie de Hegyes Tiberiu

Artistul timișorean Ioan Popovici își lansează oficial EP-ul joi, 29 februarie, în cea mai nouă locație de concerte din orașul de pe Bega, mai exact M2, într-un concert special alături de trupa Melting Dice. Acesta este primul material discografic în format fizic pe care Ioan Popovici îl pune la dispoziția fanilor de când proiectul se prezintă în această formulă, astfel că show-ul va cuprinde mai multe surprize.

Materialul cuprinde cele mai recente trei single-uri lansate de Ioan Popovici: „Element Star”, „Voyager” și „Dragon”, piese care beneficiază și de videoclipuri, toate disponibile online pe canalul de YouTube al artistului. 

De asemenea, s-a lansat și site-ul oficial al artistului, ocazie cu care este disponibilă online și prima linie de merch semnată Ioan Popovici. Aceasta cuprinde o serie de tricouri și tote baguri cu însemnele proiectului. Pe lângă toate acestea, platforma ioanpopoviciband.ro este menită să creeze o legătură și mai strânsă între fani și artist. 

Am creat platforma ca să facilitez achiziția de produse, în speță susținerea activității noastre artistice, fără a fi nevoie să accesezi alte platforme, gen Spotify sau Bandcamp. Am lucrat foarte mult pentru a simplifica acest proces prin care fanii își pot cumpăra piese, produse de merch sau bilete la evenimentele viitoare. Prin acest site ne dorim să creăm o conexiune mai strânsă între noi și public. (Ioan Popovici)

Concertul de joi, 29 februarie

În cadrul concertului programat joi în M2 din Timișoara, pe lângă formula deja consacrată cu Alin Costache la tobe, Dan Oros la chitară bas și Karina Băncescu la clape, Ioan Popovici îl va avea ca invitat pe scenă și pe bunul său prieten și colaborator Sandro Machado, fost concurent la Vocea României, artist alături de care Ioan a lansat recent un live session deosebit.

În plus, la locație se pot găsi fizic și primele produse de merch, însă în număr limitat, dar și EP-ul editat pe un disc special, ediție deluxe, special pentru colecționari și pasionații de discuri.

Cu o abordare ce se încadrează, din punct de vedere stilistic, între acel pop-rock/ska cu influențe clare de undeva de peste ocean și un rock alternativ cumva tipic pentru plaiurile noastre, Ioan Popovici încearcă, prin abordarea lirică mai ales, să propage în spațiul muzical autohton un mesaj pozitiv, cu o energie nouă.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici