Artistul Ortaku, atelier de stencil ca eveniment inaugural al proiectului BSBSA

Proiectul BSBSA debutează cu un captivant atelier de stencil condus de apreciatul artist Ortaku. Acest eveniment marchează primul dintr-o serie de eforturi artistice transformatoare în cadrul proiectului BSBSA, care vizează transformarea spațiilor publice prin creativitate și implicarea comunității.

Detalii despre atelier

  • Gazdă: Ortaku, un expert în domeniul street art, renumit pentru lucrările sale captivante realizate cu ajutorul stencilurilor
  • Loc de desfășurare: Lente, strada Dionisie Lupu nr. 78, București 
  • Data și ora: 27 ianuarie 2024, 14:00-18:00 
  • Cost: gratuit
  • Vârsta minimă: 16+
  • Înregistrări AICI. 

Acest atelier practic invită participanții cu orice pregătire artistică să pătrundă în lumea fascinantă a artei stencilului. Ortaku, celebru pentru piesele sale de street art evocatoare care marchează diverse peisaje urbane, îi va ghida pe participanți prin complexitatea realizării de stenciluri, oferind informații despre tehnică, dezvoltarea de concepte și puterea expresiei artistice în transformarea spațiilor publice.

Atelierul are loc în sufrageria urbană și galeria de artă Lente, durează 4 ore și poate găzdui 10-15 participanți, urmărind să încurajeze expresiile individuale, să faciliteze dialogul și realizarea unui stencil aplicat cu spray pe hârtie format A2. Ortaku va povesti despre street art și graffiti în general, cu accent pe stenciluri. Vei învăța să decupezi și să experimentezi cu forme și culori suprapuse. Toate materialele necesare sunt incluse (markere, hârtii A2 și A3, spray-uri, cutter, mănuși și mască).

Notă: Participarea la atelier necesită o înregistrare prealabilă, având în vedere disponibilitatea limitată.

Urmărește activitățile proiectului pe bsbsa.org, instagram, facebook sau youtube.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici