Artă, design, bijuterie și modă la Piața de Artă și Design, ediția a IV-a

Piața de Artă și Design revine cu o nouă ediție! Timp de trei zile, în perioada 20-22 octombrie, ne dăm întâlnire cu 43 de persoane și entități asociate cu medii precum artă, design, arhitectură, bijuterie, modă, publishing și altele.

Evenimentul aduce la un loc vizitatori și vizitatoare, creatori și creatoare care își vor prezenta lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. Cu ocazia PAD 04, publicul are șansa de a cumpără lucrări și de a susține proiecte prezentate în premieră și exclusivitate.

Piața de Artă și Design își deschide porțile în spațiile Mezanin de la Palatul Universul (str. Ion Brezoianu 23-25) și în Sera Primitiv Plants (Calea Griviței 73), unde se va desfășura evenimentul dedicat comunicării libere și comerțului.

Prezenți în spațiul Mezanin

În spațiul Mezanin vă veți întâlni cu: Adrian Preda, Adriana Preda & Katian Velea, Albert Kaan, Andrada-Cristina Gheorghe, Andreea Chirică, Ars Ana, Atelier Arboritm, Atelier Kairos, Atelier Muc, Booksforfriends, Butttatttus, Cer Interior, Ciao Miki, Claudiu Cobilanschi, Datejuice, Dezarticulat, Diana Grigorescu, Diana Vasilescu, En Masse, Eric Ardeleanu, Fabrik, Gay 45, Gabriela Nicolae, Graphomat, Herne, Human APJ, Irina Motroc, Iulia Groves, Iulian Nan, Lea Rasovszky, Lucia Roșca, Mihai Șovăială & Horațiu Șovăială, Paper Traffic, Partner Partner, Surrogate Selves, Vitaly Yancovy.

În sera Primitiv Plants

În același timp, la sera Primitiv Plants vă vor aștepta: Albert Kaan, Alexandru Hreniuc, Carmen Secăreanu, Irina Marinescu, Lea Rasovszky, Muro Muro, Nicu Ilfoveanu, Paul Barbu și Radu Abraham.

Intrarea este liberă! Vineri și sâmbătă, după închiderea oficială a zilei de piață, organizatorii ne așteaptă în curtea serei Primitiv Plants pentru discuții și socializare.

Program

  • Vineri: 14-20
  • Sâmbătă & duminică: 11-20
mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici