Art & Handmade Fair la Insomnia, în Cluj-Napoca: Să fiți Moși 

Insomnia stă în picioare de 26 de ani. A pornit ca o galerie foto, apoi a ajuns să fie bistro. A început pe Iuliu Maniu, a ajuns pe Universităţii, deci a întinerit între timp. Anul acesta, Insomnia devine locul de unde se cumpără cadourile creative, în cadrul unui târg tematic: Să fiți Moși, organizat de cei din comunitatea Să fiți cuminți.

Târgul de Art and Handmade are loc între 1 și 4 decembrie, pe str. Universității 2. Vor fi prezenți artiști și branduri locale ce promit să fie o alternativă interesantă la variantele de cadouri posibile din supermarketuri.

Call-ul pentru înscrierea participanților la acest târg a fost activ până pe 24 noiembrie.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici