Arhiva Live în ArtCamp#8 la Timișoara. Workshopuri pentru tinerii pasionați de muzică

Se dă startul taberei ArtCamp#8, organizată de Asociația Minitremu din Timișoara. Tabăra este destinată elevilor din licee teoretice, reale sau vocaționale și studenților din primii ani de facultate. Art Camp nu este doar o tabără obișnuită, ci un mediu în care participanții au oportunitatea să discute și să reflecteze asupra temelor importante care îi preocupă, folosind arta ca mijloc de exprimare. 

Ultimele două zile, 11 și 12 iulie vor fi dedicate proiectului Arhiva Live în care Arhiva de Sunet aduce un val de creativitate și inspirație la Timișoara. 

Workshop tehnica sunetului

În cele două zile, membrii echipei (Paul Breazu, Ionuț Dulămiță și Mihai Lukacs) vor susține un workshop special dedicat tinerilor pasionați de partea tehnică a sunetului, în care vor împărtăși cunoștințe și tehnici esențiale pentru înregistrarea, editarea și mixarea sunetului. Participanții vor avea acces la echipamente moderne, precum și la sfaturi practice și trucuri utile. Vor putea experimenta și aplica noțiunile tehnice într-un mediu creativ și stimulant.

Povești autentice în cadrul unui podcast

În perioada 11-19 iulie, tinerii din tabăra ArtCamp vor fi parte a proiectului Arhiva Live. Împreună cu specialiști în domeniu, ei vor învăța și dezvolta abilități de producție audio, explorând diverse genuri muzicale și aducând în prim-plan voci și povești autentice în cadrul unui captivant podcast. Acest podcast serializat va reflecta perspectiva tinerilor din Timișoara asupra societății prin intermediul produselor culturale și subculturale pop, cu accent deosebit pe muzică.

Episoadele rezultate vor fi publicate pe cele mai importante platforme de streaming, Spotify, YouTube, Apple și Google Podcasts, și vor fi promovate în mediul fizic și online, oferindu-le participanților o ocazie unică de a-și exprima viziunea și de a ajunge la un public larg.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici