ARCUB găzduiește expoziția „Explorări artistice ale spațiului public”

ARCUB găzduiește expoziția „Explorări artistice ale spațiului public”, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, în perioada 13 – 15 ianuarie 2023. Poți descoperi o serie de lucrări originale, de mari dimensiuni, realizate de unii dintre cei mai activi și apreciați artiști contemporani, precum Irina Mocanu, John Dot S, Livi Po, Maria Bălan, Pass, Pisica Pătrată, Robert Obert și Sandi.

În cadrul vernisajului, care are loc în data de 13 ianuarie, vizitatorii pot experimenta un performance multidisciplinar realizat de Xandru (dj set experimental) și Alexandra Iliesco (live painting). Evenimentul se desfășoară între orele 18:00 – 20:00.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, gratuit, în perioada 13 – 15 Ianuarie 2023 la ARCUB – Hanul Gabroveni, din Str. Lipscani, nr. 84-90, sala Gabroveni, etaj 1, București – Vineri între orele 18:00 – 21:00, Sâmbătă și Duminică între orele 17:00 – 21:00.

„Explorări artistice ale spațiului public” extinde proiectul cultural produs de către Save or Cancel și cofinanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București afectiv 2022.

În perioada 15 august – 15 noiembrie 2022, echipa proiectului a propus publicului o serie de activități menite să contribuie la regenerarea urbană prin artă. Proiectul „Explorări artistice ale spațiului public” a demarat prin lansarea unui apel deschis pentru fotografie de artă urbană, care a premiat trei fotografii remarcabile. Proiectul augmentează spațiul public dintr-o zonă degradată din București, care a primit o nouă intervenție multidisciplinară – o lucrare creată de doi artiști care activează în domenii diferite – Aeul (pictură murală) și Dan Andrei (compoziție audio), pe strada Mircea Vulcănescu, nr. 20. Activitățile au mai inclus tururi ghidate cu participare gratuită, concepute în jurul unor opere de artă remarcabile, localizate în spații publice din București, cât și ateliere creative susținute de Serebe, John Dot S Sandi și Octav Avramescu.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici