Apel deschis pentru proiecte transdisciplinare în cadrul feeder.ro awards

Începând cu data de 23 iulie, doritorii se pot înscrie să participe cu cele mai bune proiecte transdisciplinare în cadrul noului apelului deschis de feeder.ro awards.

Cine se poate înscrie

Apelul este public, deschis către orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot fi managerii de proiect, membri ai echipei sau artiștii care au participat la implementarea activităților transdisciplinare. 

Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante proiecte transdisciplinare, realizate în perioada 2018-2023.

Calendar apel deschis

  • 23 iulie 2023 – lansarea temei apelului deschis;
  • 23 iulie – 19 august 2023, 23:59 – înscrieri pe website-ul proiectului;
  • 20 – 22 august 2023 – verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public;
  • 23 august – 13 septembrie 2023 – selecția: vot online public anonim pe platforma www.feeder.ro/awards pentru 3 premii ale publicului;
  • 14 septembrie 2023 – publicarea rezultatelor: anunțarea celor 3 premii;
  • 15 septembrie 2023 – publicarea unei galerii permanente virtuale, care expune proiectele premiate.

Premii

Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului, și se acordă astfel:

  • Premiul I – 300 lei net
  • Premiul al II-lea – 300 lei net
  • Premiul al III-lea – 300 lei net

Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist cu 20 de proiecte transdisciplinare remarcabile, care vor fi evaluate de un juriu format din 3 artiști și manageri culturali apreciați, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 proiecte vor fi premiate. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 14 septembrie 2023.

Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici