Apel deschis pentru compoziții de muzică electronică în cadrul feeder.ro awards

Apel deschis de feeder.ro awards pentru compoziții de muzică electronică: open call-ul este public și vizează orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante compoziții de muzică electronică, lansate în perioada 2018-2023.

Calendar 

  • 30 iulie 2023 – lansarea temei apelului deschis
  • 30 iulie – 25 august 2023, 23:59 – înscrieri pe website-ul proiectului
  • 26-28 august 2023 – verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public
  • 29 august – 13 septembrie 2023 – selecția: vot online public anonim pe platforma www.feeder.ro/awards pentru 3 premii ale publicului
  • 14 septembrie 2023 – publicarea rezultatelor și anunțarea celor 3 premii
  • 15 septembrie 2023 – publicarea unei galerii permanente virtuale, care prezintă compozițiile premiate.

Premii

Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului. Acestea se acordă astfel:

  • Premiul I – 300 lei net
  • Premiul al II-lea – 300 lei net
  • Premiul al III-lea – 300 lei net

Muzicieni premiați pentru activitatea recentă

Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist cu 195 de muzicieni români și internaționali, a căror activitate recentă va fi evaluată de un juriu format din 3 muzicieni, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 muzicieni vor fi premiați pentru activitatea lor recentă. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 14 septembrie 2023.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici