ap! (ACT și Politon) la Gaudeamus 2022: titluri care să inspire și să motiveze în noul an, cu până la 70% reducere

Editura ap! (ACT și Politon) ne invită, în perioada 7-11 decembrie, la o nouă ediție a Târgului de carte Gaudeamus, în Pavilionul B2, standul 63, din cadrul Romexpo. Intrarea este gratuită.

La standul editurii ne așteaptă cărți proaspăt ieșite din tipar, semnate de autori care au făcut înconjurul lumii cu titlurile lor, precum și cărți dedicate copiilor, perfecte pentru cadoul de sub brad. Titlurile pe care le găsim la standul editurii ne vor oferi inspirația și motivația necesare pentru a păși cu dreptul în noul an și pot fi achiziționate cu reduceri de până la 70%.

Titluri ap! la Gaudeamus

Cu 1% mai bun, de Chris Nikic și Nik Nikic este doar unul dintre titlurile care ne vor face să privim lumea cu alți ochi. Cartea spune povestea lui Chris Nikic, un tânăr cu sindrom Down care a scris istorie devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡 pe distanță completă. Rețeta succesului său, aplicabilă atât pentru persoane cu dizabilități, cât și pentru oameni care nu se confruntă cu nicio dizabilitate, o vei găsi în această carte scrisă de Chris împreună cu tatăl său, Nik. 

Dacă te gândești deja la rezoluțiile financiare pentru 2023, cu siguranță că acestea se vor îndeplini mai ușor aplicând ideile din Psihologia banilor, de Morgan Housel – un titlu care s-a vândut până în prezent în peste două milioane de exemplare. Este cartea care promite să ne facă să conștientizăm faptul că succesul financiar nu depinde atât de mult de nivelul nostru de inteligență, ci mai degrabă de felul în care știm să ne comportăm și să ne raportăm la bani.

Secretul Veacurilor, de Robert Collier, pare cartea perfectă pentru toți cei care au nevoie de o sursă de inspirație pentru a-și părăsi zona de confort și a începe să facă ceea ce doresc cu viața lor. Cartea arată puterea interioară nefolosită și ne învață metode simple și directe de a o valorifica pentru a obține atât fericirea domestică, cât și succesul în afaceri.

Zi de zi erou. Manifestul, de Robin Sharma. O carte despre eroul care ești chiar tu. O lectură ce promite să ne ajute la dezvoltare, vindecare și evoluție spirituală. Mizează pe ideea că eroi nu sunt doar marile personalități ale lumii precum Nelson Mandela, Harriet Tubman, Mahatma Gandhi, Florence Nightingale sau Oskar Schindler, eroi suntem fiecare dintre noi într-o anumită măsură atunci când ne ghidăm după principii sănătoase de viață.

Completări de serii și cărți pentru copii

Seria Tracțiune, dedicată antreprenorilor care își doresc să își ducă afacerea la nivelul următor, este completată de două titluri noi, Salt în antreprenoriat și Alimentează racheta de Gino Wickman.

Alte titluri proaspăt ieșite din tipar și care ne așteaptă la standul ap! (ACT și Politon): Strategii bune, strategii rele, Richard P. Rumelt, Următoarele tale 5 mutări, Patrick Bet-David & Greg Dinkin, Metoda Wim Hof, Wim Hof și Fără cuvinte, Michael Knowles.

Copiii se vor bucura și ei de povești care le vor face iarna mai frumoasă, precum Bunicile sunt pentru iubire, Misty Black, Hei, Bruce!, Ryan T. Higgins sau Mama Bruce, Ryan T. Higgins.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici