Animația „Piloții de raliu”, în curând pe marile ecrane

De la producătorii filmului Shrek vine animația Piloții de raliu. Promovat intens ca fiind plin de aventură și amuzament, filmul de animație este distribuit în România de Vertical Entertainment din 7 iulie, doar în cinematografe.

Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, Zhi, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să își depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa plină de peripeții, Drumul Mătăsii. Dublajul este realizat în limba română de Cristian Neacșu (Zhi), Laurean Gherman (Vanglorios), Mircea Bodolan (Gnash), Coca Zibilianu (bunica) și Florina Văleanu (Shelby).

Regia și scenariul sunt semnate de Ross Venokur. Filmul este produs de Deepak Nayar, Nik Bower, John H. Williams, cu Eoin Hegan și Peter Seaman drept co-producători, iar producători executivi sunt Anshul Doshi, Namit Malhotra, Tom Jacomb, Greg Gavanski, Norman Merry, John Harvey și Laure Vaysse.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici