TRAILER. Animaţia „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”, pe marile ecrane din 22 aprilie

De la studiourile nWave Pictures și Octopolis vine amuzanta animaţie „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”, care va putea fi vizionată doar în cinematografe din 22 aprilie.

Plasată într-o lume fantastică și luxuriantă, producția urmărește aventurile tânărului Iepurele-Găină, născut jumătate găină, jumătate iepure. Adoptat de regele Peter, un aventurier faimos și dornic să fie acceptat și iubit cu toate diferențele sale, Iepurele-Găină vrea să aibă parte de propria mare aventură chiar și-așa stângaci cum este. După ce marele răufăcător al ținutului – unchiul său – evadează și amenință să-l înlăture pe tatăl lui de la tron, eroul pornește într-o cursă contracronometru alături de Abe, o țestoasă mereu sarcastică și Meg, o nesăbuită maestră în artele marțiale, ca să îl oprească.

„Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”, în regia lui Ben Stassen și Benjamin Mousquet, este un film pentru întreaga familie, plin de amuzament și aventură, care livrează un mesaj puternic despre acceptare şi toleranţă. După un scenariu de Dave Collard, filmul îi are ca producători pe Ben Stassen, Caroline Van Iseghem și Matthieu Zeller, cei care au regizat și produs animații cunoscute, precum „Cățeii reginei” și „Big Foot Junior”.

Filmul „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului” va putea fi văzut doar în cinematografele din Romania începând cu 22 aprilie şi este distribuit de către Vertical Entertainment.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici