Animația „Aventurile Inspectorului Sun” are premiera în februarie

Aventurile Inspectorului Sun, o animație haioasă ce se adresează întregii familii, are premiera pe marile ecrane în 24 februarie.

Acțiunea animației este plasată într-o lume somptuoasă în care oamenii și insectele coexistă, în anii 1930, când Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie pe un hidroavion de lux care zboară de la Shanghai la San Francisco. Oamenii călătoresc în cabină, în timp ce insectele călătoresc în stil grozav dedesubt; pentru o insectă, o mașină de tuns Pan Am este de dimensiunea Titanicului. Păianjenii sunt poliția în această lume vie, iar inspectorul Sun este cel mai faimos dintre ei. Iar pentru prima dată personajul principal este pus față în față cu cel mai mare caz al lui de până acum, care va decide în cele din urmă soarta umanității.

Regizorul filmului este Julio Soto Gúrpide (Deep), cu un scenariu creat de Rocco Pucillo, care a câștigat Premiul Samuel Goldwyn pentru Cel mai bun scenariu în 2013. Animația este produsă de Eneko Gutiérrez, Jason Kaminsky, Rocco Pucillo, Karl Richards, Peter Rogers, Dario Sanchez și Julio Soto Gurpide. Dublajul este realizat de studioul Empire Video Production, iar vocile care au dublat în limba română sunt Cristian Neacșu, Florina Văleanu, Alexa Istrate, Dina Rotaru și Mike Alexandru Gheorghiu.

Kapers Animation prezintă filmul Aventurile Inspectorului Sun, distribuit în România de către Vertical Entertainment, ce va putea fi vizionat exclusiv în cinematografe începând din 24 februarie.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici