André Rieu revine la Cluj-Napoca

foto: classicfm.com

Violonistul şi compozitorul André Rieu revine la Cluj-Napoca, în cadrul turneului mondial, pe 3 martie 2023, la BT-Arena.

„André Rieu, celebrul violonist şi compozitor care a făcut muzica clasică accesibilă milioanelor de oameni din întreaga lume şi a transformat valsul într-o senzaţie internaţională, revine la Cluj în cadrul turneului mondial al anului 2023, pentru a le oferi admiratorilor o nouă experienţă muzicală de neuitat. Alături de orchestra sa, maestrul Andre Rieu va urca pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 3 martie 2023, iar concertul grandios va fi cu siguranţă unul dintre cele mai importante evenimente concertistice ale anului 2023 din România. Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 1 noiembrie 2022, începând cu ora 11:00 şi vor fi disponibile exclusiv în reţeaua Eventim.ro”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Artistul a transmis invitația publicului din România prin intermediul unui mesaj video.

„Toată lumea este binevenită la concertele mele. Ne deschidem inimile pentru public, iar publicul îşi deschide inimile pentru noi. În fiecare seară, în sălile de spectacole, eu şi orchestra mea vedem oameni dansând şi cântând pe culoar, entuziaşti şi fără griji. Împreună petrecem seri de neuitat. Când oamenii îmi scriu că au nevoie de două săptămâni pentru a-şi reveni după concertele mele, devin cel mai fericit om din lume!”, declară André Rieu.

Concertele romantice şi vesele ale lui André Rieu includ piese clasice emoţionante, valsuri, muzică de film şi operă, dar şi melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

„În 2015, artistul a susţinut şapte concerte sold-out, în Piaţa Constituţiei din Capitală, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului”. Atunci, celebrul violonist a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori veniţi din toată ţara şi nu numai. Astfel, Andre Rieu a scris o pagină inportantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat „cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015”.

Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist. A fost alături de suferinţa românilor în urma tragediei din Clubul Colectiv, şi a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce avea mai de preţ: MUZICA. DVD-ul concertului „Live in Bucharest” a adunat din vânzari 150.000 de euro, bani pe care i-a donat în totalitate victimelor.

Au urmat alte două concerte sold-out în 2016, în aceeaşi locaţie, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puţin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt cunoscuta sală BT Arena, epuizând toate biletele”, se mai arată în comunicat.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici