Ai un volum de poezie la sertar? Editura Cartex caută debutanți 

În perioada 15 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024, Editura Cartex primește manuscrise de poezie pentru publicare. Astfel, va demara colecția de poezie contemporană a editurii.

Condiții de înscriere

Singura condiție transmisă de editură este ca poemele să nu mai fi fost publicate în volum (aparițiile în antologii, reviste ș.a.m.d sunt perfect în regulă). De asemenea, nu există limită de vârstă.

Manuscrisele se trimit în format Word, adică .doc, nu PDF, la această adresă de email: comunicare@edituracartex.ro

Feedback

Editura nu își asumă responsabilitatea de a oferi feedback sau orice alte mențiuni despre volumele primite, ci doar le vor lua pe toate în considerare și, dacă vreunul dintre ele se potrivește cu colecția pe care vor să o înceapă, îl vor publica. 

Volumele vor fi citite de poeta Ramona Boldizsar și editorul Lucian Pricop. Selecția făcută de aceștia va fi anunțată pe 4 martie 2024.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici