AFECT. Festival imperfect – film, muzică, psihoterapie, emoție în august, la Brașov

AFECT, primul festival dedicat educației emoționale și sănătății mintale din România, are loc la Brașov în perioada 26-29 august 2021. AFECT este organizat de Fundația Hera și își propune să promoveze filme, spectacole, conferințe care să abordeze și să exploreze amplul domeniu al psihologiei și psihoterapiei. Temele sunt variate și multifațetate, nefiind limitate la subiecte de sănătate mintală. Creșterea numărului de povești cu teme psihologice este calea către reducerea stigmatizării din domeniile psihologiei și psihoterapiei și către o înțelegere mai profundă de sine, cu compasiune și onestitate.

Organizatorii propun o serie de evenimente ce includ filme, recitaluri, concerte, dezbateri, dans și piese de teatru ce vor avea loc în câteva locuri din oraș: Piața Sfatului, AFI Brașov, Teatrul Dramatic. Dintre invitați: Andreea Neagu, Yolanda Crețescu, Coralina Chiriac, Adrian Beu, Costin Vlad Anastasiu, Cvartetul Filarmonicii Brașov, byron, The Mono Jacks, OCS, cu proiecții ale filmelor Inside Out, Anomalisa, Wild. Programul integral se regăsește pe site-ul afect.ro, iar evenimentele vor fi prezentate și pe Facebook.

Pe toată perioada festivalului, o selecție de localuri din Brașov vor avea meniuri special redenumite și vor întâmpina clienții într-o notă inedită, empatică. În plus, la AFI Brașov vor exista psihologi voluntari care vor discuta cu participanții care își doresc, iar la evenimentele din Piața Sfatului vor fi prezenți voluntari care vor împărți materiale relevante pentru informarea în privința sănătății mintale.

Accesul la evenimente este gratuit, iar locurile se ocupă fără rezervare, în limita disponibilității. Participarea se face cu dovada vaccinării împotriva coronavirus sau cu test PCR nu mai vechi de 72 h ori test rapid făcut la intrare

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici