Adaptările literare ”Peter Pan & Wendy” și ”Tiny Beautiful Things”, lansate pe Disney+

foto: collider.com

Adaptări literare, precum Peter Pan & Wendy, care reimaginează povestea clasică a lui JM Barrie pentru o nouă generaţie, cu Jude Law în rolul iconic al Căpitanului Hook, dar şi Micile bucurii ale vieţii/ Tiny Beautiful Things, de Kathryn Hahn, bazat pe bestsellerul lui Cheryl Strayed, vor fi lansate în aprilie pe platforma Disney+.

Regizat de David Lowery, filmul Peter Pan & Wendy, disponibil din 28 aprilie pe platforma de streaming, o prezintă pe Wendy Darling, o tânără căreia îi e frică să lase în urmă casa în care a crescut şi care îl întâlneşte pe Peter Pan, un băiat care nu vrea să crească. Împreună cu fraţii ei şi mica zână Clopoţica, ea călătoreşte alături de Peter în magica Ţară de Nicăieri. Acolo îl întâlneşte pe maleficul pirat Căpitanul Hook şi are parte de o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Bazat pe colecţia de romane de succes a scriitoarei Cheryl Strayed, serialul Micile bucurii ale vieţii, disponibil din 7 aprilie, spune povestea unei femei a cărei căsnicie e pe sfârşite, a cărei fiică abia dacă vorbeşte cu ea şi a cărei carieră de scriitoare e aproape inexistentă. Aşa că atunci când un prieten îi propune să preia o rubrică de sfaturi la ziar, Clare crede că ar fi ultima persoană potrivită pentru aceasta slujbă… când de fapt s-ar putea să fie cea perfect calificată.

În plus, abonaţii vor intra în lumea întunecată a mafiei în The Good Mothers, un nou serial original Disney+ despre femeile care s-au întors împotriva familiilor lor, încercând să oprească seria de infracţiuni din interior.

Bazat pe fapte reale, The Good Mothers, care va fi lansat pe 5 aprilie, spune povestea lui Lea Garofalo, a Mariei Concetta Cacciola şi Giuseppinei Pesce – trei femei care au îndrăznit să sfideze mafia ‘Ndrangheta în care s-au născut. De asemenea, o cunoaştem pe procurorul Anna Colace care, abia sosită în Calabria, are o intuiţie: pentru a putea învinge clanurile ‘Ndrangheta, trebuie să te concentrezi asupra femeilor. Este o strategie care aduce cu sine un mare risc – la urma urmei, ‘Ndrangheta este faimoasă şi temută pentru pumnul său de fier şi puterea sa insidioasă. Acest nou serial le urmăreşte pe cele trei femei în timp ce colaborează cu autorităţile, încercând să se elibereze de puterea criminală o dată pentru totdeauna.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici