Actori din serialele „Gomorrah” şi „Fargo”, pe marile ecrane în „Cina perfectă”

Filmul Cina perfectă, de Davide Minnella, o poveste italiană în care pasiunea este cuvântul cheie: pentru gastronomie, pentru o femeie temperamentală, pentru un bărbat amestecat în afaceri dubioase, pentru prieteni şi familie, intră în cinematografe din 17 martie.

Actorii din rolurile principale, Salvatore Esposito (Carmine) şi Greta Scarano (Consuelo) sunt cunoscuţi publicului român din serialele de succes Gomorrah şi Fargo. La indicaţiile regizorului Davide Minnella, cei doi construiesc o poveste plină de culoare, arome şi emoţii.

Cina perfectă este o poveste de dragoste care aparent nu se poate întâmpla. Carmine este un mafiot bun la suflet, în timp ce Consuelo este iute de mânie şi o profesionistă talentată în domeniul gastronomiei. La prima vedere, tot ce au în comun este o copilărie dificilă. Cu toate acestea, ei împărtăşesc o pasiune care îi aduce împreună și îi face să se îndrăgostească. Pasiunea lor pentru arta culinară şi aspiraţia comună de a construi ceva cu adevărat frumos le vor oferi şansa de a se reinventa.

„Le-am cerut lui Salvatore şi Gretei să dea o atenţie deosebită stării emoţionale a personajelor pentru că am vrut sa redau o imagine viu colorată a acestor două lumi. Şi-au pus abilităţile actoriceşti în slujba poveştii aşa cum numai marii actori o fac. S-au îndrăgostit de personajele Carmine şi Consuelo şi le-au făcut să le aparţină”, spune regizorul Davide Minnella.

Davide Minnella este regizor şi scenarist. În 2014 şi-a făcut debutul ca regizor cu documentarul parodic Ci Vorrebbe un Miracolo, o comedie pe jumătate în glumă despre problemele din mediul marin italian. Filmul a primit numeroase premii atât în Italia, cât şi în străinătate. A scris şi regizat reclame, documentare şi scurtmetraje. Multe dintre titlurile sale au primit premii la festivaluri naţionale şi internaţionale. Cina perfectă/ An Italian Gourmet Crime Story este primul său lungmetraj. Filmul a câştigat marele premiu Bucharest Best Comedy Film şi face parte dintr-o campanie de promovare a filmului european, susţinută de Institutul Cultural Italian.

În România, filmul Cina perfectă este distribuit de Empire Video Production.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici