A început campania de precomenzi pentru „Zenobistele: 27 de feluri în care să ai succes, regăsindu-ți feminitatea”

A început campania de precomenzi la cartea Zenobistele, semnată de Cristiana Pantici. Cartea poate fi achiziționată începând de astăzi până pe 20 iunie cu 20% reducere și autograf de pe site-ul Cărturești.

Cristiana Pantici este PR-ul editurii Hyperliteratura și jurnalist freelance la Vice România. Între copertele cărții sale de debut le puteți descoperi pe: Zara Serinella, Gilda Comârzan, ALUZIVA, Melinda Teohari, Petronela Rotar, Daria Jane, Oana Maria Zaharia, Simina Cernat, Anca Dumitrescu, Bogdana Goea, Maria Popovici, Marilu Dobrescu, Rusanda Davideanu, Camelia Cavadia, Layal Murad, Ligia Pârvulescu, Anca Maria Ciofîrlă, Lorena Șerban, Adina Foldager, Bianca Adam, Ligia-Verkin Keșișian, Anastasia Gavrilovici, Raisa Beicu, Luisa Ene, Andreea Rusu, Ada Galeș și Nora Iuga.

Cristiana Pantici a stat de vorbă cu 27 de femei din România, cu vârste între 23 și 91 de ani (scriitoare, jurnaliste, artiste, antreprenoare, profesoare, actrițe, influencerițe) și le-a întrebat ce înseamnă pentru ele puterea, libertatea și cum a reușit fiecare să atingă succesul, indiferent de câte obstacole au avut de întâmpinat. 

Autoarea te invită într-o călătorie emoționantă a descoperirii și transformării unor fetițe în adevărate femei care și-au pus amprenta în tot ceea ce au realizat. Aceasta nu este o carte cu sau despre vedete mondene, cu conturi de Instagram perfecte și citate motivaționale de duzină, ci este o serie de povești despre situații dificile și alegeri, temeri și curaj, traume și vindecări, pierderi și regăsiri, dezamăgiri și împliniri, relatate frust și sincer. Este o carte despre frumusețea imperfecțiunilor, greutățile acceptărilor și metamorfozarea abuzurilor uneori în puteri speciale. 

Nu în ultimul rând, aceasta este și cartea ta, a cititorului, datorită exercițiilor de introspecție și creative writing inspirate din biografiile fiecărei zenobiste.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici