A doua compilație PEACE IN UKRAINE VA – Vol II, lansată de feeder sound pentru a ajuta artiștii ucraineni 

Întrucât muzica este un limbaj universal care conectează culturile dincolo de granițe, iar feeder.ro este o platformă independentă axată pe muzică electronică underground și artă, în acest moment, susține pacea, curatoriind a doua compilație Various Artists cu scopul de a strânge bani pentru a ajuta artiștii ucraineni în aceste vremuri sumbre.

Situația civililor care se mai află în țară, inclusiv a artiștilor, este din ce în ce mai sumbră. Aceștia au nevoie de tot ajutorul care se poate strânge, urgent. Fac tot posibilul să rămână în contact cu artiștii ucraineni cu care au colaborat anterior, pentru a le înțelege nevoile și pentru a le oferi sprijin în măsura posibilităților. Chiar dacă suntem relativ aproape, într-o țară vecină, nu există nicio opțiune de a trimite ceva în Ucraina, deoarece livrările prin curierat și poștă au fost oprite. În acest moment, feeder.ro înțelege că cel mai bun ajutor pe care îl putem oferi este să trimitem direct bani, sub formă de transferuri bancare, artiștilor și/sau rudelor și prietenilor lor.

Pentru a doua oară într-un termen atât de scurt, au primit o mulțime de feedback pozitiv și sprijin din partea multor DJ și producători din întreaga lume, construind rapid o arhivă care încorporează diverse nuanțe și stiluri de muzică electronică, de la peisaje sonore relaxate și senine la ritmuri și texturi antrenante. Cel de-al doilea volum conține 14 piese semnate de Aloevaru, Cosmic Clap, CVO & Delius, Ema Remedi, Floog, iON, juzeL, Komponente & Kurilo, Lulla, Malinka, Metafore, Puxumos, Roluce, Sines (Dana & Roxana), care au fost extrem de amabili și receptivi.

Toate veniturile încasate din vânzări vor fi direcționate către conturile bancare ale artiștilor ucraineni cu care feeder.ro a colaborat anterior și cu care este în contact în prezent, precum Animated Sounds, Peshka, Komponente, Ilya Yansima, Ilya Cheise, Vlad Barocco, Orbit, Osvit, Kirik, dar și inițiativa lansată de Antipina Anna și Silat Beksi. Poți afla mai multe despre artiști aici. Descarcă o copie a albumului Peace in Ukraine VA – Vol II de pe Bandcamp de aici.

Ultimele articole

Related articles

1 comentariu

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici