3000 de oameni la Noaptea Fotbalului

Proaspăt introdus în circuitul evenimentului Noaptea Muzeelor, Muzeul Fotbalului (str. Gabroveni 24, București), primul de profil din România, a trăit o primă ediție NM de poveste, având aproximativ 3000 de vizitatori pe parcursul a 6 ore. Curioșii care au călcat pragul muzeului s-au putut bucura de o experiență muzeală completă, având atât expoziții interesante de vizionat, cât și diferite activități la care au putut participa. Totodată, cu ocazia Nopții Muzeelor, a fost prezent și eroul Stelei din finala CCE 1986, Helmuth Duckadam, cu care publicul a putut interacționa.

„În doar 6 ore de program special dedicat primei noastre participări la Noaptea Muzeelor 3.000 de oameni au ales Muzeul Fotbalului! Dincolo de statistici, bucuria celor care au venit ne obligă și ne responsabilizează pentru viitor. Fiți siguri că urmează surprize și evenimente de neuitat!” – Tiziana Gagiu, Director Adjunct Muzeul Fotbalului

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici