Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/revistagolan/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
1 iunie, în București: Baby Yoga in the Park

1 iunie, în București: Baby Yoga in the Park

Baby Yoga in the Park va avea loc la București joi, 1 iunie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza și e dedicat familiei: bebeluși, copii, părinți, bunici (și nu numai). Evenimentul încurajează stilul de viață sănătos, sportul, educația și legătura specială dintre copii și familiile lor, utilizând tehnici și practici de instruire combinate armonios cu muzică, fitness și dans, totul într-o atmosferă plină de veselie, zâmbete, îmbrățișări și baloane aruncate spre cer. Pe scurt, un mix foarte util și benefic de tehnici de training pentru părinți și bebeluși sub forma unui show cu eșarfe, stegulețe, baloane, surprize și cadouri, care vor face deliciul celor mici. Părinții vor putea realiza înregistrări video haioase cu micuții lor, tații vor fi provocați la un concurs-viteză de schimbat scutece, cele mai iubite cântece vor răsuna la karaoke, iar copiii și adulții se vor conecta și relaxa la Baby Yoga. Întregul program e presărat cu muzică, dans, jocuri, surprize, baloane de săpun aruncate spre cer și confetti.

Accesul este liber, mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici